Valóban drágák az egyedi ajándéktárgyak?

Sokan, ha valahol azt olvassák, hogy „egyedi ajándéktárgyak”, akkor úgy gondolják, hogy az biztosan sokkal drágább, mintha tömegcikket vásárolnának egy üzletben. Néha ebben van is némi igazság, hisz sok helyen valóban plusz ára van annak, ha a te ötleteidet kell megvalósítania a gyártónak. De….

A Keresztény Ajándékboltban nem drágábbak az egyedi ajándékok

Hogy miért nem? Mert a gyártó egyébként is mindig egyedi ötletek alapján készíti termékeit, és a webshopban található árak is ilyen árucikkekre vonatkoznak. Ha ide kattintasz, pontos képet kapsz arról, mennyibe is kerülne egy saját családi fotóból készült igés falikép, 3D-s kép, vagy bármi más, ami csak eszedbe jut.

Oszd meg bátran az ötletedet!

Semmilyen kötelezettséggel nem jár ha itt megosztod az ötletedet a Keresztény Ajándékbolttal és megkérdezed, mennyibe kerülne azt megvalósítani. Gondolj csak bele! Bárkit is szeretnél megajándékozni, még ha pusztán saját magadat is, mennyivel ütősebb, egy saját fotós alkotás, mint egy szériatermék! Az alábbiakban döbbenetes munkákat láthatsz az egyediségről, és egy keresztmetszetet is kaphatsz a Keresztény Ajándékbolt képességeiről.web counter