Valóban drágák az egyedi ajándéktárgyak?

Sokan azt gondolják, ha valahol azt olvassák, hogy „egyedi ajándéktárgyak” , akkor az biztosan sokkal drágább, mintha tömegcikket vásárolnának egy üzletben. Természetesen ebben van is valami igazság, hisz sok helyen valóban plusz ára van akka, ha a te ötleteidet kell megvalósítania a gyártónak. De….

A Keresztény Ajándékboltban nem drágábbak az egyedi ajándékok

Hogy miért nem? Mert a gyártó egyébként is mindig egyedi ötletek alapján készíti termékeit, és a webshopban található árak is ilyen árucikkekre vonatkoznak. Ráadásul az egyszerűség kedvéért már a postaköltséget is tartalmazzák! Így ha a keresztenyajandekbolt.com oldalra látogatsz, pontos képet kapsz arról, mennyibe is kerülne egy saját családi fotóból készült igés falikép, 3D-s kép, vagy bármi más, ami csak eszedbe jut.

Oszd meg bátran az ötletedet!

Semmilyen kötelezettséggel nem jár ha ide kattintva megosztod az ötletedet a Keresztény Ajándékbolttal és megkérdezed, mennyibe kerülne azt megvalósítani. Gondolj csak bele! Bárkit is szeretnél megajándékozni, még ha pusztán saját magadat is, mennyivel ütősebb, egy saját fotós alkotás, mint egy szériatermék! Ezen az oldalon döbbenetes munkákat láthatsz az egyediségről, és egy keresztmetszetet is kaphatsz a Keresztény Ajándékbolt képességeiről.web counter