Egy különleges motivációs könyv 365 db üzenettel, és egy 12.600 forintos ajándékkal!!
  • Mennyire vagy elégedett az életeddel?
  • Mennyire vagy elégedett magaddal?
  • Mit mondtak rólad mások és mit hittél el ezekből?
  • Tudtad, hogy az önértékelésed nagy részben mások véleményén alapszik?
    Szeretnék segíteni neked, hogy sokkal jobban érezd magad a saját bőrödben és a saját életedben. Mindannyian szaladunk, rohanunk a dolgaink után és igyekszünk minél összkomfortosabbra berendezni az életünket, de valóban boldogok vagyunk ettől?
    Én tudom, hogy lehetsz ennél sokkal boldogabb, és, hogy többre születtél annál, mint, ahogy most élsz.

Azt kérdezed, ki vagyok én, hogy higgy nekem?

A képhez tartozó alt jellemző üres; Én-átlátszó.png a fájlnév

Urbán L. Tamás, író és előadó vagyok. Az az ember, aki megjárta az élet sötét bugyrait és, aki egy lyukas garast sem adott volna évekkel ezelőtt saját életéért. Az vagyok, aki megtapasztalta milyen kitaszítottnak, kigúnyoltnak, megvetettnek lenni és, aki ma ezreket bátorít arra, hogy mindig van remény. Több száz előadáson és több mint ezer eladott könyvön keresztül igyekeztem motiválni az embereket arra, hogy mindig van jobb, mindig van több, és arra, hogy
„Minden lehetséges annak, aki hisz.”
Azért ajánlom neked nagy szeretettel a „Sokkal többre születtél” című könyvet, mert szeretném, hogy a te életedet is jobbá tegye mindaz, ami az enyémet gyökeresen megváltoztatta.

Olvasói vélemények
„Semmiféle kritikával nem tudok élni a könyvvel kapcsolatban, csak azt mondhatom, sokat segített nekem. Le sem tudtam tenni, miközben olvastam. El tudtad érni, hogy valami reményfélét éljek át, amit már évek óta nem sikerült. Sokan próbálták, és tényleg szívből, de nem tudták elérni, hogy bennem kisüssön kicsit legalább egy kis napsugár.
Köszönöm szépen!”   (S.M. Pécs)

„Nagyon jó, amiket leírtál! Az én szememben Te egy gyújtogató vagy, jó értelemben. Úgy érzem, hogy akiben találsz egy parányi szikrát is, azt biztos megtudod gyújtani. Nagyon inspiráló könyv.”
(H.E. Hódmezővásárhely)

Mit tartalmaz a „Sokkal többre születtél”?

– 365 db bátorító gondolatot az év minden napjára,
– értékes bátorításokat, igazságokat az életeddel kapcsolatban,
– történeteket, melyek sokkal közelebb hozzák hozzád, és emlékezetesebbé teszik számodra a könyv üzeneteit,
– egy különleges kulcsot, mely egy teljesen új életet eredményezhet számodra anélkül, hogy bármilyen gondolatsort, megerősítést kellene mantráznod nap mint nap.

Ha most megrendeled a „Sokkal többre születtél” című motivációs könyvet nyomtatott formában, akkor ingyenesen tiéd lesz a „Mindennél többet érsz” videósorozat, melynek értéke 12.600 forint. Ha többet szeretnél megtudni a motiváló, önbizalom helyreállító videósorozatró, akkor kattints ide! IGEN! AZ AJÁNDÉKUNK MOST DRÁGÁBB MINT MAGA A KÖNYV!
Mindennél többet érsz
A nyomtatott könyv ára 2500 ft + 900 ft postaköltség. A teljes ár: 3400 ft. Megrendeléshez kattints ide!
Az e-könyv ára 1500 ft. Megrendeléshez kattints ide!

Az ajándék videósorozatot, a megrendelő űrlapon megadott e-mail címedre fogjuk elküldeni.