Missziónknak bizony megvan a maga munkája, feladata napról napra. Nem csupán kiadványokon dolgozunk, hanem mint az Ébredés Misszió vezetője, igyekszem figyelni Istenre, és Tőle elkérni a teendőinket. A rendezvények, utazások, médiamegjelenések, kiadványok szervezésének, megjelenésének koordinálása, igen sok munkával jár. Nem is beszélve az anyagi források előteremtéséről.

Ám a rengeteg feladat között mindig nagy szerep jut a jótékonykodásnak, mások segítésének. Bár mi nem alapítvány vagyunk, de sok tevékenységünket ingyenesen végezzük. Persze ezekből nincs bevétel, de Isten mindig küld egy-egy odaszánt szívű személyt, aki felismeri, hogy bizony pénz nélkül nem tudunk termet bérelni, tankolni az utazásainkhoz, kiadványokat nyomtatni, villanyszámlát fizetni a munkánk végzéséhez, vagy éppen enni és enni adni a családunknak.

„Mi szellemi „magokat” vetettünk el köztetek. Vajon nagy dolog-e, ha úgy „aratunk”, hogy anyagi javakat kapunk tőletek cserébe?” (1. Korintusi levél 9:11)

„Akit Isten beszédére tanítanak, az viszonozza ezt a tanítójának, ossza meg a javait vele!” (Galata lev. 6:6)

Mi ezreket táplálunk azokkal a szellemi javakkal, amiket mi is úgy kapunk Istenünktől. Az alábbi mondatokra kattintva láthatod mindezt:

Az Ébredés Misszió Instagram oldala

Facebook oldalunk

Napi igeversek csoportunk

Rendezvényeink és egyéb videóanyagaink csatornája

Elektronikus és nyomtatott kiadványaink

Blogunk, hasznos írásokkal

Bibliai alapú motivációs üzenetek, a nem hívők emberek felé

Az Ébredés Misszió a munkájáért járó fizetségből, nem adományokból működik. Ez azt jelenti, hogy az online felületeinken található hang és videóanyagok szabadáras termékeknek minősülnek. Megtekintésük, meghallgatásuk után eldöntheted, hogy milyen mértékben járulsz hozzá munkánk végzéséhez. Tehát a következő módokon segítheted, hogy a Szent Szellem élő üzenetével minél több ember felé tudjunk szolgálni:

-Rendszeres imádkozással,

-videóink megtekintése után, szabadáras online előadói díj fizetésével,

-kiadványaink vásárlásával, akár missziós célra is,

-kiadványaink megjelenésének szponzorálásával is támogathatod munkánkat az alábbi elérhetőségeinken:

Bankszámlaszám:
Urbán Tamás – 12076903-00409385-00100004

IBAN: HU86120769030040938500100004
SWIFT KÓD: UBRTHUHB
PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/ebredesmisszio
Revolut: revolut.me/urbanltamas