Ezekben a nehéz időkben, talán neked is akadnak gondjaid, problémáid, melyekben jól jönne némi bátorító szó, imádság, kijelentés vagy jótanács.

– Betegséggel küzdesz te magad, vagy egy szeretted?

– Anyagi gondok nyomasztanak?

– Eleged van a bezártságból, vagy a félelmetes hírekből?

– Depresszióval, gyásszal, vagy egyéb lelki problémákkal próbálod felvenni a harcot?

– ÚGYÉRZED JÓL JÖNNE NÉMI BÁTORÍTÁS, ESETLEG TANÁCS?

ENGEDD, HOGY SEGÍTSEK!

Ha megtisztelsz bizalmaddal, és az alábbi űrlapon megírod nekem a problémádat az elérhetőségeddel, akkor én egy személyre szóló videóüzenetet készítek a számodra. Igyekszem csupa olyan dolgot mondani neked, amit Isten a szívemre helyez veled kapcsolatban. Sőt a saját videód, csak a te számodra, egy hétig elérhető lesz, így ha hasznosnak találod, újra és újra megnézheted majd.

HOGY MIT KÉREK ÉN EZÉRT CSERÉBE?

Urbán L. Tamás

Több mint 15 éve végzem mindazt a munkát, melyet Isten a szívemre helyezett. Ő hívott el arra, hogy főállásban hirdessem az igét, írjak könyvet, szervezzek rendezvényeket, és Ő bízott meg azzal, hogy jó sáfárként fenntartsam, és ha lehet bővítsem az Ébredés Misszió felekezetközi szolgálatát. Ehhez még a legnehezebb időkben is szükség van anyagi javakra. Kérlek tekints erre a munkára, és lehetőségeidhez mérten te magad szabd meg az általam felajánlott szolgáltatás anyagi értékét, és azt küldd el nekünk, hogy továbbra is dolgozni, működni tudjunk úgy, ahogyan azt Isten kérte tőlünk!

Teljes mértékben rád bízom hát, milyen összeggel honorálod a videódba fektetett munkánkat, így mindenki számára elérhető ez a felajánlás.
(„Méltó a munkás a maga bérére.” 1.Timóteus 5:18)

Ha úgy döntesz, hogy nem bízol meg bennem, és nem írod meg a problémáiadat, de mégis szeretnél magadnak egy bátorító, személyes üzenetet, akkor jelezd ezt az űrlapon, és én a Szent Szellem vezetésére hagyatkozva készítek neked üzenetet!

FONTOS!
AZ ADATAIDAT, A VELEM MEGOSZTOTT BIZALMAS INFORMÁCIÓKAT, ÉS A VIDEÓD ELÉRHETŐSÉGÉT BIZALMASAN FOGOM KEZELNI, HARMADIK FÉLLEL NEM OSZTOM MEG! ADATVÉDELMI IRÁNYELVEINKET IDE KATTINTVA OLVASHATOD EL!

Ha szeretnél jobban megismerni engem, többet tudni rólam, akkor kattints ide!

Fontos még tudni, hogy naponta mindössze 3-4 db, 10 perc körüli üzenetet tudok elkészíteni és feltölteni, ezért kialakulhat egy várólista, melyben a beérkezett banki átutalások sorrendje lesz a döntő. Megértésedet előre is köszönöm!

Elérhetőségeink:
E-mail: urbanltamas@gmail.com
PayPal: paypal.com/paypalme/ebredesmisszio

SZEMÉLYES VIDEÓÜZENET MEGRENDELŐ ŰRLAP

Az adatvédelmi irányelveket ide kattintva olvashatod el.