Isten Szeleme nélkül üres az élet

Látok nagy karizmatikus gyülekezeteket, közepes méretű vallásos közösségeket és egész kicsiny kis házi csoportokat. Látom, ahogy hétről hétre összejönnek Isten nevében. A legtöbb ilyen közösség csak a vallását gyakorolja és kevés közöttük az, melynek összejövetelei valóban a Szent Szellem (Szentlélek) megújulást és ébredést hozó munkája köré épülnek.

Isten a Szelleme által van közöttünk

Kell az ébredés a szívünkben és kell a megújulás. Ha csak egy vallást gyakorlunk és száraz teológiát követünk hétről hétre, napról napra, akkor elmegyünk az Istennel való személyes kapcsolat mellett. Számomra azt jelenti a megújulás és az ébredés, amikor az emberek felismerik, hogy a vallás nem egyenlő Istennel és, hogy a Szent Szellem itt van közöttünk a Földön, egészen közel hozzánk. Isten nem egy távoli misztikus személy, hanem miután Jézus felment a mennybe, azután elküldte nekünk a szellemét, hogy általa lehessen közöttünk.

A szomjas szívek felekezetközi megújítása

Szinte minden keresztény közösségben találhatók olyan emberek, akik szívükből vágynak a többre, Isten megismeréséből. Ők, akik többet akarnak, megújulásra, ébredésre vágynak. Miután Jézussal már találkoztak, azaz megtértek, nekik, a Szent Szellemmel kell találkozniuk. Felekezeti korlátok nélkül, szinte mindenhol találhatók ilyen emberek. A szomjúság tehát felekezetközi és hála az Úrnak, Isten Szellemének munkája is teljes mértékben felekezetközi. Ő nem nézi, hogy melyik gyülekezetnek mi a neve, mi a vallása, és mi a teológiája. Ő csak a szomjas szívű embereket keresi, hogy csodát tehessen az életükbe, ébredést, megújulást hozzon számukra.

Az ébredés üzenete a falakon túl

Sőt, tovább megyek: Ugyanígy keresi Isten azokat, akik az érintésére szomjaznak a gyülekezetek falain kívül is. A Szent Szellem megújító munkája áttör minden falat és ébredést szeretne vinni mindenhová, ahol szívesen látják. Ugyanúgy cselekszik, mint az Ébredés Misszió. Ugyanis felekezettől függetlenül, mi is elmegyünk minden közösségbe, ahol szívesen hallják tőlünk a megújulás, az ébredés és a Szent Szellem üzenetét.

Ha szeretnél hozzájutni az ébresztő jellegű könyveinkhez, akkor kattints ide!
Ha hanganyagokat hallgatnál a Szent Szellem megújító erejéről, ide kattints!
Ha pedig az Ébredés Misszió videóüzeneteire lennél kíváncsi, akkor ide kattintva éred el őket.



web counter