Igét hirdetni mentem éppen, mert meghívtak egy helyre. A garázsból álltam ki az autóval, ahogy már oly sokszor megtettem eddig. Tükröket, tolatást, mindent figyeltem, de mégis olyan dolog történt velem, ami még soha azelőtt.

A nagy figyelmemben mégis figyelmen kívül hagytam egy vascsövet, ami közel tíz éve ugyanazon a helyen áll az udvarunkban lebetonozva. Egy furcsa hangot hallottam, és az autó megállt. Igen… elkaptam a csövet, sajnos nekimentem.

Nem, nem kezdtem őrjöngésbe, ahogy azt sokan csinálják ilyenkor, egyszerűen csak szomorú voltam. Hány éve vezetek már, és még soha nem történt ilyen. Hogy fog most kinézni az autó, így behorpadva? Olyan szép volt, úgy tetszett a 19 éves kis verda mindig, mikor ránéztem, és most tessék!

Mindegy, most már nem tehettem semmit. Mennem kellett, mert vártak a gyülekezetben az igei üzenettel. Elindultam hát, és tettem a dolgomat. Ugyanígy történt ez másnap is, hiszen mindig akad tennivaló Isten országában.

Egyik reggel az erdőbe mentem, hogy Istennel időzzek. Most kivételesen autóval, hogy később majd más dolgokat is el tudjak intézni. Sétáltam, imádkozam, de nem hiszem, hogy az autónkat is megemlítettem volna az Úrnak. Talán csak az ezzel kapcsolatos szomorúságom szűrődött át az imádságaimon.

Én nem tudom, hogy volt, de azt igen, hogy mikor hosszú idő elteltével az autóhoz indultam, a szó szoros értelmében tátva maradt a szám. Be akartam ülni, hogy induljak, de előbb még egyszer szemügyre akartam venni a koccanásból eredő sérülést a lökhárítón.

Örömmel és hatalmas megdöbbenéssel vettem észre, hogy bizony a horpadás eltűnt!!! Sokat gondolkodtam azon, hogyan lehetne azt a lehető legolcsóbban eltüntetni, és most tessék! Hozzá sem kellett nyúlnom, mert Isten hozzányúlt. A megmaradt karcolást könnyű kijavítani, de a horpadást nem lett volna egyszerű.

Milyen hatalmas az Isten, hogy még erre is van gondja! Ilyen dolgokkal is foglalkozik?

Elhihetitek, mekkora élmény és döbbenet volt, hogy imádkozás után egy ilyen csodával találkoztam!

Megkérdeztem néhány hozzáértő ismerősömet errő a dologról, és elmondták: a nagy melegtől előfordul, hogy magától visszaugrik a műanyag eredeti állapotába. Most már tudom, hogy ez így van, de azt is tudom, hogy az autónk nem volt nagy melegben, hisz még kora reggel volt. Bármilyen hatásnak köszönhetően is tűnt el a horpadás, NAGYON hálás vagyok ezért Jézusnak, és az időzítésért is, hiszen ez megerősítette bennem azt, hogy Szent Szelleme ott volt velem az erdőben, és még ha nem is imádkoztam az autó állapotáért, Ő akkor is látta, ami a szívemben volt, és cselekedett.

Ha szeretnél még több hihetetlen bizonyságot olvasni, csak kattints ide!

web counter