Talán már Te is hallottad, vagy olvastad a Bibliában azt a mondatot, hogy:  „nem tudjátok, hogy testetek, amit Istentől kaptatok, egy Szent Szellem temploma?” (1Kor 6,19)

Belegondoltál már, milyen hatalmas dolog ez valójában???

Egy templom eredeti rendeltetése az, hogy Isten benne lakjon. Az egyetlen élő, igaz Isten a Szent Szellem által lakik, mozdul, cselekszik mindenhol. Ha te egy templom vagy, akkor ő benned lakik, vagy benned szeretne lakni.
Péter a pünkösdi beszédében azt mondta: „Térjetek meg, és keresztelkedjetek meg valamennyien Jézus Krisztus nevében, bűneitek bocsánatára, és megkapjátok a Szent Szellem ajándékát. Mert tiétek ez az ígéret, és gyermekeiteké, sőt mindazoké, akiket csak elhív magának az Úr.”  (ApCsel 2, 38-39)

Ha megtértél Őhozzá, ajándékba kapod Isten jelenlétét, közelségét, közösségét, melyet az ő Szelleme hordoz és képvisel ezen a Földön.

Egy két lábon járó templommá válsz, ahol a teremtés, a feltámadás, és a világon történt összes ébredés Ereje lakik!

Magadban hordozod az ébredést, tudtad?

Jaaa, hogy Neked nincsenek ilyen-olyan ajándékaid, képességeid, és különben is egy botladozó keresztény vagy, akiben semmiképpen nem lakhat a Szent Szellem?
Tudod, nem azért kapod ezt az ajándékot, mert olyan jól viselkedsz, hisz akkor senki sem kapná meg, így teljesen felesleges lett volna ezt beleírni a Bibliába. Ha a jó tetteid miatt kapnád, akkor Isten Igéje nem lenne igaz.
Több helyen is említi a Biblia, hogy Isten Szelleme ajándék számunkra. A Te számodra is az. Egy templom vagy, aki magában hordozza az Ő hatalmas erejét, csodálatos személyét. Amerre csak mégy, magaddal viszed az ébredés erejét. Engedd Őt dolgozni általad is!
Ha szeretnéd, nézd meg ezt a pár perces kis videót, melyben további bátorításokat kaphatsz ebben a témában!