Úgy gondolom, hogy akkor, mikor félelem uralkodik a világban, és minden felborulni látszik, semmi szükség újabb félelemkeltésre. Azért is álltam neki nehezen az alábbi sorok megfogalmazásának, mert nem szeretném, hogy bárki is, aki elolvassa, félni kezdjen a jövőtől. Nem ez a cél, hiszen a munkát melyet végzek a bátorítás jellemzi. Bátorítás van a szívemben, és ezt igyekszem továbbadni mindenkinek, aki vevő rá.Hogy miért is írom le mégis mindezeket? A cél a felkészülés. Szeretném, hogy Isten népének azon tagjai, akik még nem állnak készen a nehézségekre, szembe tudjanak nézni velük, mikor eljön az ideje. Valójában az az igazság, nincs mitől félni. Hamarosan az is kiderül miért.

A készpénz beszüntetését már jó ideje szorgalmazzák bizonyos szervek. Több indok is van erre nézve, de egyik sem elég ütős ahhoz, hogy ezt a döntést végülis meghozzák az országok vezetői. Eddig legalábbis nem volt ilyen indok, de a koronavírussal mint világjárvánnyal, már van. A pénzt ugyanis kézről kézre adjuk, terjesztve ezzel mindenféle kórságot. Legalábbis ezt fogják hangsúlyozni egyre jobban. Most még csak ajánlják:

Ez így nem hangzik rosszul, de aki olvassa a Bibliát, tudja mi fog következni a készpénz beszüntetése után. Először a bankkártyák, átutalások, az okosórák odatartása a pénztárnál stb.. Ez a mozdulat, ahogy a kezedet nyújtod a leolvasóhoz, hogy fizethess, kicsit majd át fog alakulni. Csak egy picit fog módosulni hamarosan. Már nem az órádat, hanem a kezeden lévő jelet, (egyesek szerint a bőr alá helyezett microchip-et) fogod odatartani, és már fizettél is.

Akik már utánanéztek ennek, jól tudják, hogy ez nem egy sci-fi fantázia, hisz van, ahol már így fizetnek. Én úgy gondolom, a készpénz kivonása után nem azonnal lesz a jel felvétele, hiszen először meg kell szokniuk az embereknek az új fizetési módokat. Ahogy a járvány formájában, egy nyomós indok született arra, hogy ÖNKÉNT ÉS DALOLVA mellőzze majd a világ a készpénz használatát, ugyanúgy lesz egy nyomós ok arra is, hogy az emberek ÖRÖMMEL vegyék fel a jelet, mellyel érvényesülni, létezni tudnak a világban.

Nem kell azt gondolni, hogy mindez holnap vagy holnapután fog megtörténni, hiszen az infrastruktúra, és az emberi gondolkodásmód átállása, mely mindezekhez a változásokhz szükséges, még nem állt össze, és ezt jól tudja az a személy is, aki ezen változások mögött áll. Igen. Ő az, akit a Biblia Antikrisztus, vagy Fenevad, más fordítás szerint Vadállat néven is említ, és aki meg fogja bélyegezni az embereket. Véleményem szerint ő még egy ideig a háttérben marad, mert a Sátán egyik startégiája, hogy szereti titokban végezni a munkáját, elrejtőzve a hazugság, megtévesztés ködében.

„A Vadállat kényszerített mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat, hogy a jobb kezükön vagy a homlokukon egy bizonyos jelet viseljenek. Enélkül a jel nélkül senki sem adhatott-vehetett semmit. A jel pedig a Szörnyeteg neve, vagy a nevének megfelelő szám volt. Ehhez kell a bölcsesség! Aki értelmes, fejtse meg, mit jelent a Szörnyeteg száma, mert az emberi szám: 666.”
(Jelenések könyve 13:16-18)

koronavírus, antikrisztus, totális kontroll

Véleményem szerint ehhez az új fajta fizetési módhoz későb tartozni fog egy országokon átívelő világvallás is, melyet talán azért fogadnak majd örömmel sokan, mert ha mindenkinek egy a hite, akkor megszűnik a vallási alapokon történő terrorizmus, háborúskodás. Ezért fognak örömmel belemenni ebbe is az emberek, és ezért fogják fanatikusnak tartani, később pedig üldözni mindazokat, akik ragaszkodnak sajnát hitbeli meggyőződésükhöz. Ehhez viszont egy óriási, vallási alapon kirobbanó bajra van szükség, hisz a világnak mint most is, nagyon nyomós ok kell az óriási változásokhoz.

Sokat írhatnék még ezekről a dolgokról, mert nagyon a szívemen vannak, de itt most be kell fejeznem. Ám nagyon fontosnak tartok megjegyezni két dolgot: MI NEM AZ ANTIKRISZTUST, ÉS NEM A VILÁGVÉGÉT VÁRJUK, HANEM JÉZUS VISSZAJÖVETELÉT ÉS EZÉRT NEM FÉLELMETESEK AZOK, AMIK MOST TÖRTÉNNEK, ÉS AMIK JÖNNI FOGNAK. Felfelé kell néznük, ahonnan a király érkezni fog, és nem a látható dolgokra. A BIBLIA, IDE VONATKOZÓ PRÓFÉCIÁI AZÉRT ÍRÓDTAK MEG, HOGY NE ÉRJENEK VÁRATLANUL MINKET, AMIK TÖRTÉNNI FOGNAK. NEM AZÉRT, HOGY FÉLJÜNK, HANEM, HOGY FELKÉSZÜLJÜNK.

Még nagyon sok minden van a szívemben ezzel a témával kapcsolatban, sok fontos információ. Gyakran azt látom magam előtt, hogy bizonyos dolgok annyira egyértelműek, hogy nem értem miért nem látják mások is. Ha érdekel téged, és szeretnél erről többet olvasni, ezt jelezheted felém itt, az űrlapon.